Houten jaloezieën op maat

De jaloezieën van Houtenjaloezieënfabriek worden geheel op maat gemaakt. U bepaalt niet alleen welke kleur het beste bij u past, maar kiest ook de gewenste afmetingen. Zo hoeft u niet zelf nog aan de slag om de lamellen in te korten, maar ontvangt u de jaloezieën rechtstreeks vanuit de fabriek op maat gemaakt. Bovendien bepaalt u zelf ook de manier van monteren en of u gebruik wilt maken van een koord of ladderband. Zo stelt u eenvoudig online uw eigen op maat gemaakte houten jaloezieën samen. Wel zo gemakkelijk!

 

Kies een passende kleur voor uw interieur

Voor op maat gemaakte houten jaloezieën kiest u natuurlijk zelf uw eigen kleur. Houd hierbij rekening met de rest van uw interieur en het gewenste effect. Voor een lichte, rustgevende basis in uw interieur kiest u bijvoorbeeld wit. Voor een stijlvol en tijdloos karakter gaat u voor zwart. En voor een stoere look kiest u grijs. Met 10 verschillende kleuren is er keuze genoeg!

 

Bepaal de breedte van de lamellen

Onze houten jaloezieën zijn geheel op maat. Dit houdt in dat u ook zelf kunt bepalen hoe breed de lamellen moeten zijn. Er is keuze uit drie verschillende maten: 25 mm, 35 mm en 50 mm. 25 mm brede lamellen geven uw jaloezie een verfijnde uitstraling. Deze passen uitstekend bij kleine ramen of deuren. 35 mm is de meest gangbare maat en is geschikt voor alle formaten ramen en deuren. Jaloezieën met 50 mm brede lamellen hebben een extra luxe uitstraling en zijn een echte eyecatcher in uw interieur.

 

Keuze uit koord, ladderband of zijgeleiding

Jaloezieën met koord of met ladderband hebben beide een heel ander effect. Een koord wordt met kleine gaatjes door de lamellen geregen. Een ladderband is een bredere band stof die van boven naar beneden over de jaloezie loopt en de gaatjes bedekt. Een koord is minder zichtbaar, wat zorgt voor een rustiger geheel. Een ladderband is wél goed zichtbaar. Dit geeft een leuk en decoratief effect. Bij het onderste deel van de jaloezie kunnen fixeersteuntjes worden geplaatst. Zo hangt de jaloezie vast op het kozijn. Ideaal wanneer u ze op een deur of kiepraam plaatst. De fixeersteuntjes worden standaard meegeleverd.

 

Meet vooraf uw raam of deur goed op

Doordat onze jaloezieën speciaal voor u op maat worden gemaakt, is het erg belangrijk dat u alles van te voren goed opmeet. Zowel de hoogte als de breedte. U wilt natuurlijk niet dat na levering blijkt dat de jaloezie nét niet past. Denk allereerst na of u de jaloezie in de dag (IDD) of op de dag (ODD) wilt monteren. In de dag betekent tussen de kozijnen en op de dag betekent op het kozijn. Lees meer over het opmeten van jaloezieën in onze meetinstructie.

logo linnengordijnenshop payment methods