houtenjaloezieen

HOUTEN JALOEZIEËN

Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren

Bent u op zoek naar stijlvolle raamdecoratie? Dan zijn witte houten jaloezieën een uitstekende keuze. Het materiaal en de lichte kleuren geven de jaloezieën een natuurlijke uitstraling. Met diverse standen bepaalt u zelf de lichtinval. Zo zijn ze ideaal voor allerlei ruimtes in uw huis of op kantoor. U heeft keuze uit lamellen van verschillende breedtes en onze jaloezieën worden standaard op maat gemaakt.

Witte houten jaloezieën

Wit is de meest gekozen kleur voor houten jaloezieën. Wit is erg populair omdat het uitstekend te combineren valt met tal van andere kleuren. Deze jaloezieën bieden daarom een lichte en rustige basis voor uw interieur. De kleur staat voor reinheid, puurheid en eenvoud.


Jaloezieën geheel op maat gemaakt

Onze jaloezieën bestelt u eenvoudig op maat. U kiest zelf welke afmetingen u wilt en de breedte van de lamellen: 25 mm, 35 mm of 50 mm. Ook kunt u aangeven of u de jaloezieën wilt bestellen met koord of ladderband. Beide geven nét weer even een ander effect. Plaatst u de jaloezieën op een kiepraam of een deur? Dan adviseren wij de jaloezieën aan de onderkant vast te zetten met fixeersteuntjes. Deze plaatst u op de onderste jaloezie en op het kozijn. De fixeersteuntjes worden standaard meegeleverd bij uw jaloezieën. De metalen bovenbak is strak afgewerkt in de kleur van de lamellen.


Witte houten jaloezieën inmeten en monteren

Heeft u gekozen voor houten jaloezieën in het wit? Dan kunt u als volgende stap de jaloezieën inmeten en monteren. Het is erg belangrijk dat u vooraf alles nauwkeurig meet, zowel de hoogte als de breedte van het raam. Weet u niet precies hoe u dit het beste kunt doen? Dan kunt u gebruik maken van onze handige meetinstructie Nadat u alle maten heeft doorgegeven bij uw bestelling, kunt u na levering de jaloezieën zelf monteren.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
logo linnengordijnenshop payment methods