houtenjaloezieen

HOUTEN JALOEZIEËN

Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren

Houten jaloezieën zijn een uiterst sfeervolle vorm van raambekleding. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en brengt veel sfeer en warmte in uw interieur. Van een klassieke of landelijke inrichting tot een strakke en moderne stijl: onze jaloezieën maken het plaatje helemaal af. De jaloezieën van Houtenjaloezieënfabriek zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en worden op maat gemaakt. 

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën brengen sfeer in uw woning of op kantoor. Ze vormen een belangrijke basis voor uw interieur. Bovendien zijn jaloezieën erg praktisch. U bepaalt heel eenvoudig de mate van inkijk in uw ruimte en de intensiteit van het licht. Ook zijn ze erg makkelijk te reinigen. Met slecht een vochtige doek kunt u de lamellen gemakkelijk afnemen. U bestelt onze jaloezieën online geheel op maat. Kies uw kleur, de breedte van de lamellen en geef tot slot de juiste maten aan ons door.

Houten jaloezieën in natuurlijke kleuren

Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. De verschillende kleuren hebben stuk voor stuk een uniek effect op de sfeer van uw interieur. Zo vormen witte jaloezieën een rustgevende, lichte basis. Zwarte of antraciet jaloezieën bieden een stijlvolle, tijdloze touch. En grijze jaloezieën geven uw werkplek of interieur een stoer karakter. Kies de kleur die het beste bij u past. Heeft u twijfels over de juiste kleur? Vraag dan gratis stalen aan.


Houten lamellen in verschillende breedtes

Houtenjaloezieënfabriek heeft drie verschillende soorten jaloezieën. U kunt namelijk kiezen uit jaloezieën met lamellen van 25-, 35- of 50 mm breed. 25 mm is het meest verfijnde model en daarmee zeer geschikt voor kleine deuren en ramen. 35 mm brede lamellen zijn net iets meer aanwezig en daarmee geschikt voor allerlei toepassingen. 50 mm is momenteel de meest gangbare maat. Deze brede lamellen geven uw jaloezieën een extra luxe uitstraling.


Houten jaloezieën op maat gemaakt

Al onze jaloezieën worden op maat gemaakt. U kiest in onze webshop de breedte van de lamellen en de afmeting van uw jaloezieën: zowel de breedte als de hoogte. Ook kunt u aangeven of u ze op de dag of in de dag van uw raam of deur wilt monteren. Bekijk voor meer informatie over het inmeten en monteren onze handige meetinstructie. Tot slot bepaalt u of de jaloezieën moeten worden voorzien van een ladderband of koord. Ook de kleur van de band kiest u helemaal zelf. Zo bestelt u heel eenvoudig uw houten jaloezieën op maat.

Producten 1-12 van 40

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 40

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
logo linnengordijnenshop payment methods